Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα πρώτα 30 ονόματα του ψηφοδελτίου της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής»

Τα πρώτα 30 ονόματα του ψηφοδελτίου της παρουσίασε χθες η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Την παρουσίαση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Κοντόσταυλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα μοντέλο ανάπτυξης της δημοτικής αρχής, που δεν θα στηρίζεται στο πρόσωπο του Δημάρχου αλλά σε ενωτικές κι αγωνιστικές πρωτοβουλίες από αποφασισμένους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τις αιτίες της Κρίσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» έκανε λόγο για μια συμμετοχική δημοτική αρχή με επίκεντρο τον πολίτη, όπου θα αγωνίζεται και θα παρεμβαίνει ενεργά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της πόλης της Καισαριανής.

Ο κ. Κοντόσταυλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας και ενίσχυσης κοινωνικών δομών, που θα υποστηρίζουν τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, που έχουν πληγεί βάναυσα από τη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική.  Με άξονα την αλληλεγγύη, ο κ. Κοντόσταυλος υπογράμμισε, για μία ακόμη φορά, πως κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του στην Κρίση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και τηνπεριβαλλοντική πολιτική, ενώ ζητήματα Αισθητικής και Πολιτισμού αναδεικνύονται ως πρωτεύοντα στην προγραμματική διακήρυξη της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής».

Τέλος, ο κ. Κοντόσταυλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλες και όλους, με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας, να δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη δημοκρατική ανατροπή στην πόλη της Καισαριανής.

Τα πρώτα 30 ονόματα του ψηφοδελτίου της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής»:

1) ΑΓΑΣ ΑΡΗΣ

2) ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

3) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

4) ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ

5) ΒΑΣΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

6) ΒΟΥΤΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

7) ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

8) ΔΙΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

9) ΔΡΙΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

10) ΖΑΡΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ

11) ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12) ΚΑΡΑΝΤΙΛΙΟΝ ΝΙΚΟΣ

13) ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

14) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΥ ΜΙΝΑ

15) ΚΟΥΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

16) ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

17) ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

18) ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

19) ΠΑΡΑΓΥΙΟΥ ΑΝΝΑ

20) ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21) ΠΙΣΣΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

22) ΡΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

23) ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

24) ΣΤΑΒΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

25) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

26) ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΛΕΝΗ

27) ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

28) ΦΤΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

29) ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΜΗΝΑΣ

30) ΧΟΛΕΒΑ ΦΑΝΗ
ΠΗΓΉ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...